De-armouring hoito

Kaipaatko läsnäoloa ja pysähtymistä oman kehosi, ytimesi - äärelle? Hoitoon tulon syyt voivat olla niin henkisiä, fyysisiä kuin emotionaalisia. Kuten pitkään tukahdetut tunteet tai traumaattiset kokemukset. Omaan kehoon tai seksuaalisuuteen liittyvät haasteet, nautinnon ja elämänilon lisääminen, kehon tunnottomuus tai yliherkkyys, jäykkyys tai rentoutumisen tarve.

De-armouring ( de-armorointi ) menetelmä on erityinen tapa kehotyöskentelyyn, käsittelyssä venytetään lihaskudosten kalvoja (fascia). Kyse on menemisestä kehon eri alueiden syvempiin kerroksiin, lihasten sidekudoksiin. Käsittely avaa mahdollisia kehopanssareita ja poistaa tunnelukkoja mitä kehomme on varastoinut ja heijastanut hermojärjestelmään.
Hieronnan ja tietoisen kosketuksen avulla puretaan ja vapautetaan kehon ja mielen jännitteitä. Hoito parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia - rauhoittaa hermostoa, palauttaa ruumiillisen ja henkisen vireyden energiatasapainon. Hoito on monivaikutteinen.
Hoitoa voidaan antaa puettuna tai riisuttuna, sitä voidan tehdä ulkoisesti ja sisäisesti. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta de-armouring tai tantrisesta hoidosta, hoito voi sisältää halutessasi myös lantion ja genitaaliseudun käsittelyn. Harvoin muut hoitomuodot mahdollistavat lantion ja genitaalialueen (klikkaa auki) hoitamisen, vaikka juuri nämä alueet varastoivat helposti erilaisia tunteita ja muistoja. Yleensä ensimmäisessä hoidossa näitä alueita ei käsitellä.

2h De-armouring hoito 180€ (sis.alv)

De-armouring hoito nyt aiempaa paremmin saatavilla myös Helsingissä. 

***

Kasvojen ja suun de-armouring

Hoidossa käsittellään kallonpohja, niska, hartia, kaula, leuka, kasvot, purentalihakset ja suu sisäisesti. Käsittely poistaa stressin ja purentahäiriön aiheuttamat lihasjännitykset ja kiputilat. Hoito sopii mainiosti kaikille ääniammattilaisille. 

1h kasvojen ja suun De-armouring 75€ (sis.alv)

Ota yhteyttä

auranhieronta@gmail.com

Eva

***
Täydentävät hoidot ovat ei-lääketieteellisiä hoitoja. Näitä hoitoja tehdessäni en toimi terveydenhuollon ammattihenkilön ominaisuudessa eikä potilasvakuutus ole voimassa. Täydentävien hoitojen alv on 24%