Palvelut

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan parantavat ja korjaavat vaikutukset kohdistuvat pääasiallisesti lihasten ja kudosten aineenvaihduntaan, mutta myös hermo- ja hengitysjärjestelmiin, sekä veren- ja imunestekiertoon. Klassinen hieronta rentouttaa fyysisesti ja psyykkisesti, vähentää stressiä ja lihasjännityksiä, lievittää kipua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hieronta on aina yksilöllinen kokonaisuus ja ainutkertainen hoitotapatuma, asiakas otetaan huomioon hänen tarpeidensa sekä elämäntilanteen mukaan.

Voit valita sopivan keston hieronnalle ja mille alueelle hieronta kohdistetaan tai räätälöimme yhdessä juuri Sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaisen hoitokokonaisuuden.

Ota yhteyttä 

auranhieronta@gmail.com 

EvaVaihtoehtoiset hoidot 


Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta yhdistää alkuperäisen, tuhansia vuosia vanhan hoitomuodon ja niska- hartiaseudun hieronnan. Se on länsimaalaiseen elämäntapaan sopivaa. Laukaisee erinomaisesti stressiä, saa helpotusta jännityspäänsärkyyn, auttaa unettomuuteen, migreeniin ja uupumukseen sekä rentouttaa ja virkistää. Hoidossa hierotaan hartiaseutua, olkavarsia, niskaa, päätä sekä kasvot. Hoito kestää 45 minuuttia ja tapahtuu tuolilla istuen, vaatteiden päältä, ilman hierontatuotteita. Hoito vaikuttaa fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla ja sopii kaikenikäisille.

De-armouring hoito

Kaipaatko läsnäoloa ja pysähtymistä oman kehosi, ytimesi - äärelle?  

Hoitoon tulon syyt voivat olla niin henkisiä, fyysisiä kuin emotionaalisia. Kuten pitkään tukahdetut tunteet tai traumaattiset kokemukset. Omaan kehoon tai seksuaalisuuteen liittyvät haasteet, nautinnon ja elämänilon lisääminen, kehon tunnottomuus tai yliherkkyys, jäykkyys tai rentoutumisen tarve.        

De-armouring ( de-armorointi ) menetelmä on erityinen tapa kehotyöskentelyyn, käsittelyssä venytetään lihaskudosten kalvoja (fascia). Kyse on menemisestä kehon eri alueiden syvempiin kerroksiin, lihasten sidekudoksiin. Käsittely avaa mahdollisia kehopanssareita, rikkoo ja poistaa tunnelukkoja mitä kehomme on varastoinut ja heijastanut hermojärjestelmään.

Hieronnan ja tietoisen kosketuksen avulla puretaan ja vapautetaan kehon ja mielen jännitteitä. Hoito parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia - rauhoittaa hermostoa, palauttaa ruumiillisen ja henkisen vireyden energiatasapainon. Hoito on monivaikutteinen. 

Hoitoa voidaan antaa puettuna tai riisuttuna, sitä voidan tehdä ulkoisesti ja sisäisesti. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta de-armouring tai tantrisesta hoidosta, hoito voi sisältää halutessasi myös lantion ja genitaaliseudun käsittelyn. Harvoin muut hoitomuodot mahdollistavat lantion ja genitaalialueen hoitamiseen, vaikka juuri nämä alueet varastoivat helposti erilaisia tunteita ja muistoja. Yleensä ensimmäisessä hoidossa näitä alueita ei käsittellä.

Ota yhteyttä 

auranhieronta@gmail.com 

Eva

Vaihtoehtoiset hoidot ovat ei-lääketieteellistä hoitoa. Näitä hoitoja tehdessäni en toimi terveydenhuollon ammattihenkilön ominaisuudessa eikä potilasvakuutus ole voimassa. Vaihtoehtohoitojen alv on 24%

|