Palvelut

Klassinen hieronta


Klassisen hieronnan parantavat ja korjaavat vaikutukset kohdistuvat pääasiallisesti lihasten ja kudosten aineenvaihduntaan, mutta myös hermo- ja hengitysjärjestelmiin, sekä veren- ja imunestekiertoon. Klassinen hieronta rentouttaa fyysisesti ja psyykkisesti, vähentää stressiä ja lihasjännityksiä, lievittää kipua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hieronta on aina yksilöllinen kokonaisuus ja ainutkertainen hoitotapatuma, asiakas otetaan huomioon hänen tarpeidensa sekä elämäntilanteen mukaan.

Voit valita sopivan keston hieronnalle ja mille alueelle hieronta kohdistetaan tai räätälöimme yhdessä juuri Sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaisen hoitokokonaisuuden.

Ota yhteyttä 

auranhieronta@gmail.com 

Eva

Vaihtoehtoiset hoidot ja palvelut


Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta yhdistää alkuperäisen, tuhansia vuosia vanhan hoitomuodon ja niska- hartiaseudun hieronnan. Se on länsimaalaiseen elämäntapaan sopivaa. Laukaisee erinomaisesti stressiä, saa helpotusta jännityspäänsärkyyn, auttaa unettomuuteen, migreeniin ja uupumukseen sekä rentouttaa ja virkistää. Hoidossa hierotaan hartiaseutua, olkavarsia, niskaa, päätä sekä kasvot. Hoito tapahtuu tuolilla istuen, vaatteiden päältä, ilman hierontatuotteita. Hoito vaikuttaa fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla.

Kasvojen ja suun de-armouring

Hoidossa käsittellään kallonpohja, niska, hartia, kaula, leuka, kasvot, purentalihakset ja suu sisäisesti. Käsittely poistaa stressin ja purentahäiriön aiheuttamat lihasjännitykset ja kiputilat. Hoito sopii mainiosti kaikille ääniammattilaisille. 

Ota yhteyttä

auranhieronta@gmail.com

Eva

Tantrinen valmennus & seksuaalineuvonta

Tarjoan tantrista valmennusta ja seksuaalineuvontaa de-armouring hoidon tai/ja tantrisen hieronnan yhteydessä ennen tai/ja jälkeen hoitoa. Tantrisessa valmennuksessa kohdataan ja keskustellaan avoimesti ja luottamuksellisesti hyväksymisen ja myötätunnon kautta tällä hetkellä pintaan nousevista mielen ja kehotuntemuksista. 

Seksuaalisuuden ja seksuaalienergian tutkimista, tarkastelua ja hyväksymistä. Myös läsnäolon vahvistamista hoidon vastaanottamiseksi.

De-armouring hoito

Kaipaatko läsnäoloa ja pysähtymistä oman kehosi, ytimesi - äärelle?  Hoitoon tulon syyt voivat olla niin henkisiä, fyysisiä kuin emotionaalisia. Kuten pitkään tukahdetut tunteet tai traumaattiset kokemukset. Omaan kehoon tai seksuaalisuuteen liittyvät haasteet, nautinnon ja elämänilon lisääminen, kehon tunnottomuus tai yliherkkyys, jäykkyys tai rentoutumisen tarve.        

De-armouring ( de-armorointi ) menetelmä on erityinen tapa kehotyöskentelyyn, käsittelyssä venytetään lihaskudosten kalvoja (fascia). Kyse on menemisestä kehon eri alueiden syvempiin kerroksiin, lihasten sidekudoksiin. Käsittely avaa mahdollisia kehopanssareita ja poistaa tunnelukkoja mitä kehomme on varastoinut ja heijastanut hermojärjestelmään.
Hieronnan ja tietoisen kosketuksen avulla puretaan ja vapautetaan kehon ja mielen jännitteitä. Hoito parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia - rauhoittaa hermostoa, palauttaa ruumiillisen ja henkisen vireyden energiatasapainon. Hoito on monivaikutteinen. 
Hoitoa voidaan antaa puettuna tai riisuttuna, sitä voidan tehdä ulkoisesti ja sisäisesti. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta de-armouring tai tantrisesta hoidosta, hoito voi sisältää halutessasi myös lantion ja genitaaliseudun käsittelyn. Harvoin muut hoitomuodot mahdollistavat lantion ja genitaalialueen hoitamisen, vaikka juuri nämä alueet varastoivat helposti erilaisia tunteita ja muistoja. Yleensä ensimmäisessä hoidossa näitä alueita ei käsitellä.

Tantrinen kehotyöskentely / tantrahieronta

Tantrisessa hoidossa saat huomiota, olet hemmoteltu ja rakastettu ehdoitta. Hoito sisältää erilaatuista kosketusta ja intuitiivista hierontaa. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä ensin rauhoittamaan ja sitten stimuloimaan kehoasi. Se on kokovartalohieronta, jossa käytetään aistillisten ja energeettisten hierontatekniikoiden yhdistelmää. Hoidossa herätettään koko kehon aistit, lantion alueelta seksuaalienergia ja viedään sitä kehon jokaiseen soluun. Hoidon jälkeen olet uudistunut ja kokonainen, luonnollinen energiavirtaus kehossasi. Hoito vaikuttaa fyysisellä, emotionaalisella, energeettisellä, henkisellä ja seksuaalisella tasolla. Hoito syventää kehoyhteyttä ja itsetuntemusta.

Se ei ole seksipalvelu, hoidossa ei käsitteellä tai stimuloida genitaaleja ejakulaation/orgasmin saavuttamiseksi, vahinkotapauksia lukuun ottamatta. Hoidossa saa kyllä nauttia ja tilaa on kaikenlaisille tunteille ja tuntemuksille. Voit kokea mahdollisen vaihtoehtoisen tantrisen koko kehon energiaorgasmin kokemuksen ja/tai laajentuneen autuuden tilan. 

***

De-armouring hoito ja tantrinen hieronta nyt aiempaa paremmin saatavilla myös Helsingissä.

Ota yhteyttä 

auranhieronta@gmail.com 

Eva


Vaihtoehtoiset hoidot ovat ei-lääketieteellistä hoitoa. Näitä hoitoja tehdessäni en toimi terveydenhuollon ammattihenkilön ominaisuudessa eikä potilasvakuutus ole voimassa. Vaihtoehtohoitojen alv on 24%